Viser 1 - 8 af 183

183 fundet

Scroll ned for flere

Jesus’ sidste øjeblikke

I Jesus’ sidste øjeblikke måtte disciplene acceptere, at han forlod dem fysisk. Jesus opfordrer os og dem til at lede efter ham i vores bibel, liv og verden.

• Valgmenighedspræst

Den udfordrende vej til frihed

Jesus udfordrer Peter med sine spørgsmål, som leder til tilgivelse og frihed.

• Torsten Borbye Nielsen
    • Hjælpepræst

Kristus er opstanden

Jesus overvinder påskedag dødens magt og kaster opstandelsens lys ind over vores liv og alt det, som truer med at ødelægge livet.

• Valgmenighedspræst

Vi har brug for Jesus som konge

Vores moderne frihed og mange muligheder gør, at vi har brug for en konge.

• Valgmenighedspræst

Vi har brug for et bespisningsunder i Ukraine

Hør om bespisningsunderet, hvor Jesus giver mad til mange. Og hvordan det hænger sammen med situationen i Ukraine.

• Johan Holm Nielsen

Jesus og kriser

I tredje del af prædikenserien “Tab og tomhed – Gud er der” taler Johan Holm Nielsen om, hvad Jesus gjorde med kriser.

Historier: Vi lytter til Gud

Der er mange måder at lytte til Gud på. Hør her en række almindelige menneskers historier her.

• Torsten Borbye Nielsen

Sorg

I anden del af prædikenserien “Tab og tomhed – Gud er der” taler Torsten Borbye Nielsen om at opleve sorg og give plads til klage.