Børns åndelighed som en del af familielivet

Alexander Dummer

Børns åndelighed som en del af familielivet

Velkommen til en spændende aften den 1. februar med besøg af Kathrine Jul Chercka.

Ofte kan det at praktisere åndelighed i familielivet føles både udfordrende og overvældende, og man ved måske ikke helt, hvor man skal starte.
Kathrine Jul Chercka vil gennem personlig fortælling og konkrete eksempler inspirere til, hvordan du selv kan praktisere åndelighed i familien.
Kathrine Jul Chercka er børnekirkeleder i København Vineyard. Hun er 41 år, gift med André, mor til Esther og Oswald på 7 og 9 år og bonusmor til Emilie på 16 år.
Kathrine har i 2018 deltaget i kurset “Børns åndelige udvikling og tro” og er nu i gang med på deltid at tage det første år af en bachelor “Missions and Ministry – Children” på Cliff College i England.
Kom til en inspirerende aften i Kristuskirken den 1. februar kl. 19.30 og frem og bliv smittet af Kathrines passion for børns åndelighed.
Det er fredag, så der vil efterfølgende være lidt lækkert til ganen, og vil vil hygge og hænge ud, lige indtil vi ikke gider mere:-)
Heidi Svendsen er ansvarlig.