“Det er meget helende for min sjæl”

Mange af de 130 deltagere på konferencen “At elske fra hjertet” med Lin Button gik hjem med lægedom og dybe erkendelser.

Det var en fantastisk oplevelse sammen med Lin Button og 130 deltagere. Undervisning, musik og helende bøn gik op i en højere enhed, og der var stor åbenhed og respons. Vi har fået så mange gode og taknemmelige tilbagemeldinger om, hvordan Gud bragte lægedom og erkendelser om dybe og vigtige ting i manges liv.

Her et par beretninger fra nogle deltagere:

”Tak af hjertet for en dyb og intens weekend – hvor jeg oplevede, at intentionen virkelig var at komme til roden – af alle de mørke og energislugende mønstre og ar, vi alle har. Jeg oplever en stor befrielse i måske for første gang at forstå andelen af eget ansvar…. Jeg mærker Helligånden arbejder i mit indre – og en ny energi og livsglæde kommer stille igennem.”

”Jeg oplevede at se min far i himlen (altså min jordiske far). Der strømmede sollys ind ad vinduerne og ramte mig. Det føltes, som om jeg var badet i Guds kærligheds lys – så varmt og så lyst og så smukt! Jeg så min far, som så ofte i min barndom led af depressioner og ikke rigtig kunne være far. Han så på mig med en sådan kærlighed, at jeg måtte græde. Det rørte mit hjerte helt utroligt at føle mig så elsket af min far. Jeg får stadig tårer i øjnene, når jeg tænker på synet.
Det er meget helende for min sjæl og mit følelsesliv – og for min følelse af at have rødder, der går ned i jorden. At have lov at være her. At være mig. At jeg er ok. Det var også dejligt at bede for andre. Der var flere, der græd, når de blev bedt for, og jeg fik billeder til dem. Det var også helende for mig selv at se Gud røre ved dem.”
Tak til Gud og til alle jer, som hjalp både praktisk og med forbøn og medvirkede til, at det blev så en vellykket og velsignet konference.

Kærlig hilsen Torsten Borbye Nielsen

Bliv involveret

Har du lyst til at blive involveret i Torstens arbejde med f.eks. klyngen Nautilus, gudstjenesterne #aabenhimmel, kan du få fat i ham her.