Elisabeth: Lovsang er en stærk måde at møde Gud på

Sammen med resten af lovsangsteamet deltager Elisabeth Jochimsen lige nu på et online kursus, som sætter tankerne i gang.

Elisabeth Jochimsen har altid elsket at synge og har i mange år været med i forskellige lovsangsteams. Senest var hun og familien med i KBHFri gennem 20 år.

”Jeg er med i lovsangen, fordi jeg elsker at synge, og fordi mødet med Gud er stærkest for mig der. Når man synger, udtrykker man sine følelser på en anden måde end med ord. Jeg har oplevet, at jeg kan formidle noget til andre på den måde,” siger Elisabeth, der til daglig arbejder som socialrådgiver og er gift med Martin.
Sammen har de Maja på 12 år og Mathias på 15 år.

I marts begyndte hun og resten af lovsangsteamet på et online kursus om lovsang med Arvid Asmussen. Det begynder med undervisning og slutter med gruppesamtaler.

Mere forberedelse og øvning

”Jeg er rigtig glad for, at Byens Valgmenighed giver os det kursus, for det har betydet meget og sat mange tanker i gang. Det har skærpet min opmærksomhed på, hvad der er vigtigt, og hvad der skal være i fokus. Blandt skal jeg gøre det mere i at øve selve tilbedelsen inden og lytte til Gud,” fortæller Elisabeth, som også er blevet klar over, at hun har en åndelig gave til at være hyrde.

Læs mere om åndelige gaver i Efeserbrevet kapitel 4, vers 11

Online lovsang

”Jeg synes nogle gange, at det er svært med online gudstjenester, fordi man ikke kan se folk. Torsten Borbye Nielsen gjorde mig opmærksom på, at det passede godt med min gave som hyrde. Det handler ikke om bekræftelse, men mere om at kunne interagere med folk,” siger Elisabeth og tilføjer:

”Det bliver fedt at have lovsang igen, hvor der er folk til stede. Jeg glæder mig meget til at se folk i kirken igen, og at der er folk til stede under lovsangen.”

Har du også lyst til at være en del af lovsangsteamet? Så kontakt Torsten Borbye Nielsen her