Vær med til at styrke fællesskabet med dit medlemskab

Se, hvad dit medlemskab betyder her.

• Som medlem af Byens Valgmenighed er du med til at vise din støtte og dit engagement.
  • Som medlem af Byens Valgmenighed, er du medlem af folkekirken. Det betyder, at du har ret til at blive konfirmeret, gift og begravet eller bisat i folkekirken.
  • Som medlem af Byens Valgmenighed er du dog fritaget fra at betale kirkeskat.
  • Som medlem af Byens Valgmenighed har du indflydelse. Du har stemmeret til årsmødet og på andre menighedsmøder. Meld dig ind, hvis din stemme skal tælle med.
  • Som medlem af Byens Valgmenighed er du med til at sikre skattefradrag for gaver.
    Alle givere til Byens Valgmenighed får skattefradrag for deres gaver, men det er en forudsætning, at vi har medlemmer.
  • Som medlem af Byens Valgmenighed kan du få del i en støtteordning til at deltage i kirkelige arrangementer og events andre steder i landet.

Vil du gerne vide lidt mere om Byens Valgmenighed først? Så duk op til “Velkommen til Byenshvadfornoget?”

Medlemskab koster 200 kr. om året, når du er over 18 år, og 75 kr, når du er under 18 år.

Overvejer du at blive medlem? Så skriv til sekretariatsleder Maria Callesen på kontakt@byensvalgmenighed.dk