Ansøg om støtte fra Byens Valgmenighed

Er du engageret i et projekt, kan du søge om del i den tiende, som kirken giver.

Fredag den 23. april har vi forårsfest i Byens Valgmenighed, hvor du har mulighed for at få indflydelse på, hvad der sker i kirken.

Se mere om forårsfesten her

En af de spændende opgaver denne aften er at udvælge, hvilket projekt eller organisation, der skal modtage støtte fra Byens Valgmenighed de næste tre år. Er du engageret i et spændende projekt, så overvej, om du og I skal søge støtte.
Menighedsrådet ønsker, at projektet har en forbindelse til Byens Valgmenighed ved, at eksempelvis frivillige fra kirken er involverede.

Formular: Ansøg om støtte fra Byens Valgmenighed her (senest 15. april)

Byens Valgmenighed giver årligt tiende (10 pct.) af sine gaver til seks gode formål. Støtten løber i tre år. Ved hvert forårsmøde kan der stemmes to nye projekter ind. Projekterne bliver præsenteret, og herefter kan du som medlem stemme på din favorit.

Følgende organisationer modtager støtte

• Alpha Danmark (2019-2021)
  • CrossYoga (2019-2021)
  • Madeleine & Mathias, OM (2020-2022)